Plastične palete so lahke in trpežne, zato marsikje nadomeščajo klasične, lesene. Če ste tudi vi razmišljali o njihovi uporabi, vas gotovo zanima, kje jih kupiti. Različni oglasniki ponujajo rabljene, a njihova cena ni toliko nižja, da bi se tak nakup splačal, sploh ker ne veste, kako dobro so ohranjene.

Veliko bolj pametno je kupiti nove, ki bodo točno takšne, kot jih potrebujete, in bodo tudi dolgo služile svojemu namenu. Tako kot lesene in aluminijaste palete se tudi plastične namreč lahko uporabijo tudi večkrat.

Številni nameni uporabe in različne možnosti

Plastične palete se lahko uporabljajo za različne namene. Velikokrat prav pridejo pri transportu različnih izdelkov, saj zaradi nizke teže omogočajo lažje premikanje tovora, hkrati pa imajo kljub temu odlično nosilnosti. Velikokrat se uporabljajo tudi za skladiščenje ali za shranjevanje.

Narejene so iz odporne plastike, ki ima dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa so zelo funkcionalne ter se odlično obnesejo pri transportu, skladiščenju ipd. To velja še posebej za to, ker je na voljo več različnih tipov oziroma vrst, med katerimi lahko izbirate.

Na izbiro imate namreč številne možnosti, ki se razlikujejo glede na:

  • dimenzije,
  • nosilnost,
  • namen uporabe,
  • ostale lastnosti.

Nakup kakovostne plastične palete po vaši meri

Če bi radi kupili plastične palete, vam priporočamo podjetje Intercommerce. So namreč strokovnjaki za pakiranje in se na to področje res dobro spoznajo. Predvsem pa imajo v svoji ponudbi res le kakovostne izdelke, saj jim je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Trudijo se za to, da strankam ponudijo tisto, kar te potrebujejo, zato imajo vse pakirne materiale v ponudbi na voljo v več izvedbah, dimenzijah, z različnimi nosilnostmi itd.

Tako lahko tudi palete popolnoma prilagodite glede na svoje zahteve oziroma izberete točno takšne, kakršne potrebujete. Pri izbiri vam bodo tudi pomagali s strokovnimi nasveti ter po potrebi odgovorili na prav vsa vaša vprašanja. Z njihovo pomočjo boste tako dobili palete, ki bodo ustrezale namenu uporabe, zaradi katerega jih boste kupili, zato boste z njimi zagotovo več kot zadovoljni.